Sweet Dimensions by Shakira

Coming soon

Welkom!

Op dit moment wordt er nog druk aan de website gewerkt. Je kunt bij mij terecht voor unieke en artistieke taarten die fantastisch smaken. Want hoe irritant is het als je iets hebt gevonden, wat echt een lust voor het oog is en je dan zó teleurgesteld bent in hoe het smaakt?! Verschrikkelijk toch? Gelukkig is dat nu passé! Sweet Dimensions by Shakira onderscheidt zich daarin, elke taart heeft een visuele wauw-effect en smaakt overheerlijk.

Volg mij op instagram om op de hoogte te blijven en neem een kijkje achter de schermen. Stuur mij gerust een DM of een email als je vragen hebt, ik help je met alle liefde! Ik hoop je graag te zien als de website live is!

 

Mijn naam is Shakira Huerta, ik ben 24-jaar en woonachtig in Doetinchem. Na mijn studie ging ik op zoek naar hobby’s en kwam vrijwel direct terecht bij patisserie. Voordat ik Sweet Dimensions begon, heb ik ontzettend veel getest. Ik testte een recept meerdere keren, tot ik 200% tevreden was met de smaak. Dit heeft ervoor gezorgd dat alles wat ik maak, ikzelf ook echt heel erg lekker vind!

Ik ben een fervente liefhebber van het combineren van contrasten. In kleur, structuur, lijnen en in smaak. Ondanks dat ik zoete, eetbare kunstwerken maak, heb ik er een hekel aan als iets overmatig zoet is. Smaak draait voor mij om balans, contrast en harmonie. Ben je op zoek naar een show stopper van een taart die al je verwachtingen overtreft? Neem dan vandaag nog vrijblijvend contact op om jouw droomtaart te bespreken!